Aquestes tres verdures o llegums, fruits de temporada, ens les menjàvem crues mentre es pelaven i preparaven a la cuina per fer el menjar. La part inferior blanca de la “fulla” tendres i de un verd preciós desprès de treure la pell superiorde la carxofa amb una mica de sal, era un tant aspra però agradable. els pesols, dolços i les faves, també amb una mica de sal
Aquestes tres verdures o llegums, fruits de temporada, ens les menjàvem crues mentre es pelaven i preparaven a la cuina per fer el menjar. La part inferior blanca de la “fulla” tendres i de un verd preciós desprès de treure la pell superiorde la carxofa amb una mica de sal, era un tant aspra però agradable. els pesols, dolços i les faves, també amb una mica de sal Aquestes tres verdures o llegums, fruits de temporada, ens les menjàvem crues mentre es pelaven i preparaven a la cuina per fer el menjar. La part inferior blanca de la “fulla” tendres i de un verd preciós desprès de treure la pell superiorde la carxofa amb una mica de sal, era un tant aspra però agradable. els pesols, dolços i les faves, també amb una mica de sal Fruits de temporada, ens els menjàvem crus a la cuina mentre la mare preparava el dinar.
La part blanca de la carxofa, sucada amb sal era aspre pero agradable , les faves tendres i verdes desprès de treure la pallofa i també amb una mica de sal, i els pessols dolços, eren moments de una frescor inolvidable per a mi.